O NAMA

Auto otpad Vujica osnovan je 2012. godine, nalazi se u naselju Potkraj u Kiseljaku 30 kilometara od Sarajeva. Nudimo širok izbor auto dijelova za gotovo sve marke automobila po povoljnim cijenama. Naša tvrtka se bavi prodajom novih i rabljenih auto dijelova, tako da naši kupci mogu birati između rabljenih originalnih dijelova i novih dijelova drugih proizvođača koji su kvalitetni i pouzdani. Naši dijelovi su podvrgnuti strogoj kontroli kvalitete kako bi se osiguralo da naši kupci dobivaju samo najbolje proizvode. Naš tim stručnjaka pregledava svaki dio kako bi se provjerila njegova funkcionalnost i kvaliteta, što nam omogućuje da garantiramo zadovoljstvo kupaca kao i garanciju od 30 dana na svaki kupljeni rabljeni dio.

Auto otpad Vujica osnovan je sa 3 osnovne djelatnosti :

01

Rabljeni auto dijelovi

Sa Višegodinšnjim iskustvom i poslovanjem nudimo prodaju orginalnih rabljenih auto dijelova za sva Europska vozila.
Naš glavni moto je zadovoljan kupac, stoga svaki rabljeni auto dio prolazi kroz našu kontrolu ispravnosti i dajemo garanciju od 10 dana.
30.000 dijelova na jednom mjestu, pouzdano, kvalitetno i pristupačne cijene.

02

Auto servis "Vujica"

U sklopu Autootpada nudimo širok spektar usluga servisa automobila, od ugradnje kupljenih dijelova na Auto otpadu " Vujica", redovitog održavanja i servisiranja vozila do popravki složenih kvarova. Naš cilj je osigurati da vaše vozilo bude u najboljem mogućem stanju i da uvijek pruža sigurnost i ugodnu vožnju.

I to sve, BEZ ČEKANJA.

03

Otkup havarisanih vozila

Otkupljujemo vaše vozilo koje je pretrpjelo ozbiljnu štetu ili je totalno uništeno. Ova usluga vam omogućuje da se riješite vozila koje ne možete ili ne želite popraviti, i da dobijete novac za vozilo. Naš tim će vam pružiti brzu i efikasnu procjenu vrijednosti vašeg vozila i ponuditi vam najbolju cijenu za njegov otkup.
Kontaktirajte nas danas i dobijte ponudu koja će zadovoljiti vaše potrebe.

What are you looking for in Partdo?